Προσκλητήρια Γάμου & Βάπτισης

H Wish & Desire έχει δημιουργήσει και συνεχώς ανανεώνει μία μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προσκλητηρίων γάμου και βάπτισης σε πρωτότυπα σχέδια, χρώματα, χαρτιά και style.

Όλα τα κομμάτια της σειράς σχεδιάζονται αποκλειστικά από την Wish & Desire. Μαζί μπαίνουμε στον κόσμο των γραφικών τεχνών δημιουργώντας το προσκλητήριο που είναι ιδανικό για εσάς ή το μωρό σας, αφού προσαρμόζουμε παρέα, τη δική σας μακέτα με κείμενα, χρώματα, σχέδια και μοτιφ της αρεσκείας σας.

Σκοπός μας είναι η δημιουργία οικονομικών αλλά και κομψών προσκλητηρίων που ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσδοκίες σας.

Το προσκλητήριο αποτελεί την πρώτη εντύπωση που δίνεται στον καλεσμένο σας και τον προειδεάζετε με το τι περίπου θα ακολουθήσει και σε ποιο ύφος θα κινηθεί η δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης του μωρού σας.

Το θέμα, το style, το ύφος και ο χαρακτήρας της δεξίωσης του γάμου σας ή της βάπτισης του μωρού σας καθρεπτίζεται στο προσκλητήριο που έχετε επιλέξει. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πάντα να το συνδυάζουμε με την κατάλληλη μπομπονιέρα παρουσιάζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα με συνοχή, δείχνοντας έτσι στον καλεσμένο ότι έχει προσεχτεί και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα προσκλητήρια γάμου και βάπτισης της Wish & Desire ανεξάρτητα από την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης.