Μπομπονιέρες Γάμου & Βάπτισης

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης τα οποία έχουν σχεδιαστεί και διατίθενται σε αποκλειστική σειρά της Wish & Desire.

Όλες οι δημιουργίες γάμου αλλά και βάπτισης της σειράς μας, είναι χειροποίητα κομμάτια εμπνευσμένα από φαντασία, αγάπη, μεράκι και συνδυάζουν ιδιαίτερα υλικά σε μεγάλη ποικιλία και οικονομικές τιμές.

Μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα (όπως τούλια, οργάντζες, μετάξι, ταφτάδες, λινά, δαντέλες, σαντούκ, οργαντίνες, λινάτσες, καμβάδες, γάζες) και με διαφόρων ειδών κουτιά σε ποικιλία μεγεθών και σχεδίων, στολισμένα με πολύ κομψά διακοσμητικά μεγάλης γκάμας υλικών.

Μπομπονιέρες βάπτισης ευφάνταστες με όμορφα παιχνίδια που κινούν το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων αλλά ακόμα και των ενήλικων καλεσμένων σας!

Όλες οι μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, σετάρονται με προσκλητήρια τα οποία δημιουργούνται από την Wish & Desire με σκοπό να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα με μία συνοχή. Μπορείτε να προμηθευτείτε όλες τις μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης της Wish & Desire ανεξάρτητα από την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης.

Η μπομπονιέρα είναι ουσιαστικά ένα δώρο αναμνηστικό το οποίο δίδεται στους καλεσμένους του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας, προκειμένου να τους ευχαριστήσετε που σας τίμησαν με την παρουσία τους στις πιο σημαντικες στιγμές της ζωής σας.

Η ιστορία της ξεκινάει πολλά χρόνια πίσω όταν ο βασιλιάς Λουδοβίκος πρόσφερε στους καλεσμένους του μικρά κρυστάλλινα κουτάκια γεμάτα με καραμέλες Ο αριθμός των κουφέτων είναι πάντα μονός για να συμβολίζει το αδιαίρετο του ζευγαριού, ενώ ο αριθμός 5 που είναι και το σύνηθες συμβολίζουν Υγεία, Γονιμότητα, Αφθονία, Ευτυχία και Μακροζωία.